Ecker Gábor blogja - eckergabor.blog.hu
Ecker Gábor blogja - eckergabor.blog.hu
© Ecker Gábor, 2010-2012.
Creative Commons License

Szeleste-Ötvös kéktúra

---
eckerg • 2012. április 1. 11:06

Huhh... Van mit bepótolnom. Az utóbbi egy évet ellustálkodtam, így kimaradt a 2011. tavaszi Írott-kő - Szeleste, valamint a 2011. őszi Kóspallag - Nagymaros szakasz beszámolója. Hamarosan ők is jönnek, de előbb a legfrissebbet...

Kéktúra bélyegzőhely tábla a hidegkúti erdészháznál

Amikor láttuk, hogy március 15-e idén csütörtökre esik és ezzel kapunk egy hosszú hétvégét, nyilvánvaló volt, hogy a tavalyihoz hasonlóan (amikor keddre esett) most is kéktúrázni megyünk. Mivel egy éve Szelesténél hagytuk abba, most onnan folytattuk.

A nagy hátizsákokat megint csak nem vállaltuk - egyrészről azért, mert jóval nehezebb velük teljesíteni a távot, mint nélkülük, másrészről pedig elég hosszú szakaszokon nincs semmilyen lakott település, azaz nehéz lett volna szállást keresni. Mivel idén Nóri barátja, Dávid is velünk tartott, úgyis két kocsival kellett jönni, és így meg tudtuk oldani a "csillagtúrát" (reggel az egyik kocsit a táv elejére, a másikat a táv végére vittük, este pedig összeszedtük az elején hagyottat).

A bejegyzések technikailag nem sokat fognak változni: minden túra elején fel fogom tüntetni, hogy mennyit mentünk papíron és a GPS szerint - a változás csak annyi, hogy nem dátumozom vissza a posztokat a megfelelő napokra. Az egész túra összefoglalója:

Térkép szerint:

78,9 km

Mi mentünk:

85,0 km

Jó szórakozást kívánok!

1. nap (március 15., Szeleste - Sárvár)
2. nap (március 16., Sárvár - Káld)
3. nap (március 17., Káld - Szajki-tavak)
4. nap (március 18., Szajki-tavak - Ötvös)

---
Nincs hozzászólás • Címkék: túra kéktúra sárvár szeleste ötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://eckergabor.blog.hu/api/trackback/id/tr324329373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Honlap látogatása
Kéktúra-teljesítésünk állapota:

39,1%
440,7 / 1128,2 km
Teljesített szakaszaink

Hírcsatornák

süti beállítások módosítása